Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Φωτιστικά - Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων

Fotistika
Η αυξανόμενη επιθυμία για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις σπιτιών έχει δώσει κίνητρο στους κατασκευαστές φωτιστικών να σχεδιάσουν πιο συναρπαστικά και αισθητικά όμορφα φωτιστικά. Η τάσεις των φωτιστικών και της μόδας αλλάζουν με τον χρόνο - το φωτιστικό που έχετε αγοράσει σήμερα θα μείνει στην μόδα  για 5 έως 10 χρόνια ή και περισσότερο. Οι πρόσφατες τάσεις δείχνουν  ζήτηση για υπερμεγέθη κομμάτια φουαγιέ, για τις εισόδους, μίνι-πολύφωτα για δωμάτια, κρεβατοκάμαρες, διαδρόμους, και άλλους μικρούς χώρους, και πολύχρωμα κρεμαστά φωτιστικά για την κουζίνα. Θα σας πω την άποψη που για την επιλογή των σωστών φωτιστικών για κάθε χώρο.

Για την επιλογή ενός πολυελαίου τραπεζαρίας που θα μπει πάνω από το τραπέζι θα πρέπει να επιλέξετε έναν πολυέλαιο που να έχει διάμετρο ίσο με το ήμισυ του πλάτους του τραπεζίου σας. Ας πούμε ότι το τραπέζι σας έχει πλάτος 60 εκατοστά, θα χρειασθείτε έναν πολυέλαιο που να έχει διάμετρο 30 εκατοστών. Εάν έχετε ένα τραπέζι με μεγαλύτερο πλάτος από το συνηθισμένο θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση για εσάς να βρείτε το σωστό πολυέλαιο. Μπορείτε να βάλετε πολυελαίους και σε άλλα μέρη όχι μόνο στην τραπεζαρία. Ανάλογα με το μέγεθος και σχεδιασμό ενός δωματίου, θα αποφασίσετε αν είναι το κατάλληλο μέρος για να κρεμάσετε έναν πολυέλαιο. Μίνι πολυέλαιοι είναι τέλειοι για το μπάνιο ή τις κρεβατοκάμαρες, ανάλογα με το γούστο σας.

Όταν επιλέγετε φωτιστικά οροφής, το σημαντικότερο σημείο που θα πρέπει να εξετάσετε είναι κατά πόσο μπορεί το συγκεκριμένο φωτιστικό να φωτίσει όλο το δωμάτιο. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να χρειαστείτε περισσότερα από ένα φωτιστικά οροφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου