Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Φωτιστικά Led - Φωτίστε έξυπνα τον χώρο σας

Led Fotistika Saloniou
Η ζήτηση για φωτιστικά που χρησιμοποιούν κυρίως λαμπτήρες LED, αυξάνει με τεράστιους ρυθμούς τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτό συμβαίνει προφανώς γιατί οι λαμπτήρες LED αποτελούν μακροπρόθεσμα την οικονομικότερη λύση φωτισμού για το σπίτι η το γραφείο σας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να αντικαταστήσουν τους παλιούς τους λαμπτήρες με λαμπτήρε τεχνολογίας LED, που είναι πιο ωραίοι αισθητικά, πιο οικονομικοί και φυσικά πιο φιλικοί προς το περιβάλλον.

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες που καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ηλεκτρισμού, οι λαμπτήρες LED λόγω της πρωτοποριακής τους τεχνολογίας καταναλώνουν ελάχιστο ρεύμα (αν και η αρχική τους τιμή είναι πιο ακριβή σε σχέση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες). Δεν παράγουν κάποιο τοξικό στοιχείο όπως είναι ο υδράργυρος που είναι άκρως επικίνδυνος για την υγεία μας και προκαλούν και τεράστιο πρόβλημα στην μητέρα φύση.

Είτε σχεδιάζετε να αγοράσετε λαμπτήρες για το σπίτι είτε για το γραφείο σας, ως υπεύθυνος πολίτης είναι καθήκον σας να επιλέξετε λαμπτήρες που δεν θα κάνουν ζημιά στο ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον.

 Εκτός από το θετικό αντίκτυπο που έχουν στο περιβάλλον οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED, είναι μια σοφή επένδυση αφού θα σας μειώσει έως και 30% τον λογαριασμό σας στην ΔΕΗ. Οι εταιρίες παραγωγής φωτιστικών ακολουθώντας την σύγχρονη τάση για στροφή προς τους λαμπτήρες LED, παρέχουν πλέον ειδικά φωτιστικά σώματα για λαμπτήρες LED.

Αν θέλετε να αγοράσετε φωτιστικά για το σαλόνι σας ή για οποιονδήποτε άλλο χώρο της κατοικίας σας τα οποία θα είναι απόλυτα συμβατά με λαμπτήρες τεχνολογία LED, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:  http://www.dl-lighting.gr/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-mantra-c-126_147.html

1 σχόλιο: